kita KALE

Tetep Kontak karo KALE FANS

Njaluk penawaran
  • ico ico

    80+

    NEGARA EKSPOR
  • ico ico

    80000+

    M² BASIS PRODUKSI
  • ico ico

    11

    TAHUN R&D PENGALAMAN
  • ico ico

    45

    PATEN DIRI

Warta paling anyar

  • A week of training at KALE FANS factory

    Seminggu latihan nang KALE...

    02 Nopember 21
    Wiwit 25 Oktober 2021 nganti 29 Oktober 2021, kita wis latihan seminggu ing pabrik KALE FANS. KALE FANS fokus ing penggemar langit-langit industri lan komersial gedhe HVLS sajrone 11 taun. KALE FANS is the bes...
  • Kale Series Diamond HVLS Ceiling Fan

    Kale Series Diamond HVLS Ce...

    20 Okt, 21
    Iki KALE Diamond seri 3m hvls penggemar sel, KALE Diamond penggemar langit-langit hemat energi, super bisu, luwih aman lan prasaja, kurang bobot penggemar langit-langit hvls kanggo panggonan komersial. Mangga dipriksa...
  • KALE A Share Listing in SHENZHEN

    KALE A Share Listing in SHE...

    28 Sep, 21
    Ing tanggal 23 September 2021, Sugeng Penggemar Kale kanggo sukses listing saham A ing Bursa Saham Shenzhen! Singkatan Saham: Saham KALE Kode Saham: 301070 ...
  • A socially responsible company—KALE FANS

    Perusahaan sing tanggung jawab sosial ...

    16 Sep,21
    Ing tanggal 20 Juli, Henan ngalami udan deres banget, nyebabake korban jiwa lan kerugian properti ing pirang-pirang kutha. Bencana kasebut nyebabake penundaan operasi subway ...
kita KALE

Tetep Kontak karo KALE FANS

Njaluk penawaran