Babagan Kita

KITA

PERUSAHAAN

Budaya perusahaan kita

Sing kita fokusake yaiku kasedhiyan produk lan reputasi pasar, meksa nggunakake teknologi sing paling apik, desain sing paling apik lan konsep sing paling maju kanggo nindakake produk sing paling apik ing donya.

Manufacture fine products, offer excellent services.

Misi Perusahaan

Nggawe produk sing apik, nawakake layanan sing apik.

Sincerity,Respect,Concentration, Devotion.

Nilai Perusahaan

Ikhlas, Respek, Konsentrasi, Pengabdian.

Fan the world, fame in the globe.

Visi Perusahaan

Penggemar jagad, ketenaran ing jagad.

Sapa kita

Kale Fans duwe spesialisasi ing penggemar HVLS wiwit saka 2010, tansah njaga nganyari lan inovasi kanggo mbantu ngatasi macem-macem ventilasi praktis lan masalah pendinginan klien.

Penggemar Kale ngasilake kipas langit-langit, kipas tembok, kipas angin portabel lan kipas pedestal kanggo macem-macem aplikasi kanthi diameter saka 6.5ft nganti 24ft.

Kale wis dadi pionir ing industri penggemar komersial. Kale wis terus-terusan manggoni posisi pertama ing pangsa pasar kipas langit-langit industri domestik lan wis diekspor menyang 80 negara ing saindenging jagad. Saiki, kita wis mbangun bengkel 80.000 meter persegi kanggo njamin pasokan, mbangun pusat R&D 3.000 meter persegi kanggo ngembangake lan nampilake, kantor lan cabang sing diadegake ing saindenging negara kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik.
Kita minangka produsen penggemar HVLS sing misuwur ing donya sing digunakake ing gudang gedhe, pabrik, pusat distribusi, pusat blanja, auditorium lsp.
Penggemar Kale-pilihan sing paling apik, teka lan gabung!

Apa sing kita lakoni

Penggemar Kale, darmabakti kanggo nyedhiyakake perusahaan kelas donya sing nindakake perbaikan lingkungan. Kita minangka produsen utama penggemar HVLS ing donya sing digunakake ing gudang gedhe, pabrik, pusat distribusi, mall blanja, auditorium lan liya-liyane. Penggemar industri / komersial kanthi volume dhuwur, solusi sing sampurna kanggo kontrol iklim ing fasilitas industri lan ruang umum.

about (19)
about (18)

Nyedhiyani informasi teknis biasa lan dhukungan pelatihan teknis.