Kipas Angin Langit-langit Komersial AIRCOOL / Kipas Pendingin

Katrangan singkat:

Mewah Electric Cooling Fan Ngirit Energi 6.5FT 8FT 10FT Big HVLS Ceiling Fans

Ana telung model kipas langit-langit, kalebu 6.5ft, 8ft, 10ft. Iki minangka model kemewahan kanthi daya listrik, bisa nyedhiyakake volume udara sing dhuwur kanthi irit energi kanggo gimnasium, bar kopi, kantor lan restoran. Seri Aircool minangka kipas langit-langit gedhe sing paling klasik, hemat energi lan ramah lingkungan lan dipercaya. Lima bilah kipas bisa ngasilake volume udara sing gedhe, gampang dipasang lan dioperasikake.


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Seri KALE Aircool minangka pilihan unik kanggo ruang komersial lan gedhe. Kipas langit-langit KALE Aircool minangka pilihan sing ramah lingkungan lan biaya-efektif yen sampeyan nggunakake kanggo tujuan komersial. Dibandhingake karo penggemar tradisional, kipas langit-langit KALE AIRCOOL hemat energi lan ramah lingkungan, area jangkoan siji penggemar bisa luwih saka 250㎡. Model iki akeh digunakake ing papan komersial, kayata kantor, warung kopi, pusat kebugaran restoran lan resort. Volume udara lengkap, ventilasi ruangan lengkap, nyaman lan sehat.

Mangkene keuntungan kipas langit-langit Aircool:
1. Enem Magnesium Alloy Blades
2. Ukuran sing kasedhiya: 6.5ft (2m), 8ft (2.5m), 10ft (3m)
3. Motor Sinkron Magnet Permanen
4. Inverter / VFD controller
5. Ngirit Energi & Highly Efficient
6. Werna kasedhiya: Putih, Perak lan Ireng

Aircool Series Ceiling Fan (1)

Pm motor

Motor sinkron magnet permanen (PMSM) minangka persilangan antara motor induksi lan motor DC tanpa sikat kanthi kapadhetan daya sing luwih dhuwur tinimbang motor induksi. Amarga kaluwihan, motor sinkron permanen minangka solusi sing populer banget ing drive listrik.KALE kipas langit-langit aircool nggunakake motor sinkron magnet permanen.

Aircool Series Ceiling Fan (2)

Sistem kontrol

Sistem kontrol kipas langit-langit Aircool dikembangake kanthi mandiri dening KALE FANS. Panel kontrol banget pinter lan gampang kanggo operate. Minangka kita bisa ndeleng, nalika kita miwiti penggemar mung kanthi ngowahi tombol rada, lan kita uga bisa ngontrol kacepetan angin liwat tombol ing saklar. Sistem kontrol iki kinerja dhuwur kanggo mesthekake yen penggemar bisa mlaku lancar kanggo dangu karo gangguan kurang.

Aircool Series Ceiling Fan (3)

Paramèter utama

Model SHVLS-D5BAA30 SHVLS-D5BAA25 SHVLS-D5BAA20
Ukuran 10 ft (3.0m) 8 ft (2.5m) 6.5ft (2.0m)
Volume Udara Maks 5100m³ / min 4200m³ / min 3900m³ / min
Kacepetan Max 110 RPM 130 RPM 150 RPM
Bobot Awak Fan 44KG 41KG 38KG
daya 0.2KW 0,15KW 0,13KW
Tegangan Input 220V/1P 220V/1P 220V/1P
Tingkat Noise 43dB (A) 43dB (A) 44dB (A)

Kondisi instalasi

Kita duwe tim teknik sing berpengalaman babagan listrik, mesin lan arsitektur sing bakal nyedhiyakake rencana instalasi sing paling cocog kanggo macem-macem struktur miturut analisis stres, lan bisa nginstal penggemar kanggo struktur sing berkualitas.
Kita kabeh ngerti manawa instalasi minangka proses sing penting banget, saengga sajrone, norma & standar instalasi sing ketat lan profesi kita kudu ngilangi kabeh keraguan sampeyan.

1. Rencana instalasi sing disesuaikan;
2, dilengkapi truk urip;
3. Pengalaman sing sugih kanggo debug level, dhuwur lan keseimbangan;
4, test imbangan dinamis, priksa manawa kanggo mbukak ajeg;
5, Fasteners karo standar torsi, entuk fastening paling;
6. Proses instalasi Brief & ilmiah.

Aircool Series Ceiling Fan (5)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita