Aircool Ceiling Fan ing Resort

Iki minangka kasus proyek KALE FANS ing Beijing Universal Resort. Aku guess sampeyan bakal weruh yen sampeyan pindhah menyang Beijing Universal Resort. Kipas langit-langit KALE Aircool praktis lan apik banget, cocok banget kanggo dipasang ing papan komersial, kayata resort, papan sing apik, pusat perbelanjaan lan papan liyane. Milih penggemar Kale tegese milih praktis lan modis.

Kipas langit-langit Aircool minangka model paling apik kanggo papan komersial, utamane digunakake ing pirang-pirang resort. Dhiameter Aircool yaiku 2m (6.5ft), 2.5m (8ft) lan 3m (10ft), minangka kipas langit-langit HVLS sing ngirit energi, swarane sepi lan sithik lan bisa nggawe lingkungan sing nyaman kanggo sampeyan.

latest project (33)
latest project (32)
latest project (34)