AIRCOOL Popular HVLS Ceiling Fan Ceiling

Katrangan singkat:

Low Cost High Performance Aircool Gedhe HVLS Ceiling Fan

Seri Aircool minangka jinis penggemar HVLS anyar sing dikembangake dening Kale Fans adhedhasar teknologi PMSM (motor sinkron magnet permanen); iku Ngatur-digawe kanggo panggonan umum lan spasi komersial, cocok kanggo bar, restoran, gyms, aula hotel, etc. Aircool sehat, nyaman, ramah lingkungan, sepi lan hemat energi.


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Penggemar Seri Aircool minangka penggemar hemat energi kanthi motor PMSM, diametere saka 6ft nganti 10ft, dene kecepatane sithik banget saka 110RPM nganti 150RPM, sing paling efisien bisa ngasilake volume udara sing akeh, jangkoan nganti 300 meter persegi.
Dibandhingake karo penggemar cilik lan AC tradisional, Kale Fans duwe kaluwihan sing ora ana tandhingane: pangopènan gratis, bisu, katon apik banget, hemat energi, ramah lingkungan, tutup area gedhe, rasa nyaman lsp.
Penggemar Seri Aircool utamane digunakake ing ruang komersial cilik lan medium kaya gym, klub fitness, restoran, lobi hotel, kantor, perpustakaan, lsp.

Aircool Series Ceiling Fan (1)

Pm motor

Motor Kale Aircool PMSM, nganggo algoritma optimasi genetik kanggo muter kinerja materi nganti watesan, nggunakake teknologi simulasi kanggo ngrancang solusi sing paling apik kanggo nyukupi panjaluk kenaikan suhu; Ngoptimalake efisiensi transmisi lan desain struktural, nyuda tingkat stres, lan gabungan saka struktur nyambungake dirancang karo sawetara ngukur pangayoman safety kanggo mesthekake safety saka PMSM motor kanggo dangu.PMSM motor adopts vakum proses kecemplung kanggo njamin jampel saka Paint kecemplung. Kesalahan mung ± 10μm kanggo njamin kinerja sakabèhé, keseimbangan dinamis lan daya tahan disk rotor, lsp.

Aircool Series Ceiling Fan (2)

Sistem kontrol

Sistem kontrol apik banget, nggunakake teknologi dhuwur kanggo nggawe kipas langit-langit aircool diwiwiti kanthi lancar lan nalika mlaku, swarane sithik banget. Kajaba iku, sistem kontrol bisa nggawe kipas langit-langit duwe umur dawa. Potensiometer digital, tombol switch, kapasitor elektrolitik, nggawe gampang kanggo operasi. Gampang operasi, irit dhuwit, gaweyan lan wektu!

Aircool Series Ceiling Fan (3)

Kipas angin

Agul-agul produk adopts desain wangun streamline wavy, Kita diundang desainer Eropah lan Amerika kanggo melu ing desain noto internasional. Kajaba iku, bilah penggemar bisa dicocogake karo macem-macem warna kanggo nyukupi syarat pelanggan ing lingkungan sing beda.

Aircool Series Ceiling Fan (4)

Paramèter utama

Model

Ukuran

Volume udara

kacepetan maksimum

Bobot penggemar

daya

Arus beban penuh

Tingkat swara

SHVLS-D5BAA30

10 ft3,0m

5100m³ / min

110 RPM

44 kg

0,2 kw

1.0 Ampere/220 V

<40.0dBA

SHVLS-D5BAA25

8 ft2,5m

4200m³ / min

130 RPM

41 kg

0,15Kw

0,7 Ampere / 220 V

<40.0dBA

SHVLS-D5BAA20

6,5 ft2,0m

3900m³ / min

150 RPM

38 kg

0,13 Kw

0,5 Ampere / 220 V

<40.0dBA

Kondisi instalasi

We duwe tim engineering experienced ing elctricity, machanism lan arsitektur sing bakal nyedhiyani rencana instalasi paling cukup kanggo struktur beda miturut analisis kaku, lan bisa nginstal pembuangan kanggo struktur qualified.
Kita kabeh ngerti manawa intallasi minangka proses sing penting banget, mulane, norma & standar instalasi sing ketat lan profesi kita kudu ngilangi kabeh keraguan sampeyan.

1. Rencana instalasi sing disesuaikan;
2, dilengkapi truk urip;
3. Pengalaman sing sugih kanggo debug level, dhuwur lan keseimbangan;
4, test imbangan dinamis, priksa manawa kanggo mbukak ajeg;
5, Fasteners karo standar torsi, entuk fastening paling;
6. Proses instalasi Brief & ilmiah.

Aircool Series Ceiling Fan (5)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita