AIRFREE Industrial / Komersial Wall Mounted Fan

Katrangan singkat:

AIRFREE 2M HVLS Wall Fan karo PMSM Motor

Seri Airfree minangka penggemar volume dhuwur sing bisa dipasang ing langit-langit lan tembok sing dikembangake dening Kale. Dhuwur total 2m, lan udhara bisa diarahake miturut syarat situs. Blades penggemar didorong dening PMSM kanthi output gedhe. Ing mangsa panas, seri Airfree bisa nggawa efek pendinginan sing padha karo luwih saka 20 set penggemar cilik, sing bisa ditrapake ing lingkungan sing paling kompleks.


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Airfree Series Kale Fans minangka penggemar hemat energi sing dipasang ing tembok kanthi motor PMSM, diameter 1.5-2m, sing bisa nyedhiyakake udhara ultra-dawa, jarak efektif luwih saka 36m, saengga siji penggemar bisa nutupi kabeh lapangan basket. Airfree Series Kale Fans utamané digunakake ing loro industri, komersial lan stock farming spaces.Ultra-dawa sumber online kadohan, kacepetan angin efektif kadohan ngluwihi 24m, bisa nutupi luwih saka setengah saka dawa lapangan basket.

Instalasi langit-langit lan tembok sing digantung, sing bisa diwenehake miturut kabutuhan lingkungan situs. Daya penggemar total yaiku 0.4kW, konsumsi energi sithik banget, lan biaya mung sawetara dolar kanggo mbukak sedina muput. Swara banget kurang, tingkat gangguan 43dB, lan swara obrolan cedhak penggemar ora bakal kena pengaruh nalika penggemar mlaku.PMSM magnet permanen motor sinkron drive penggemar glathi, stepless frekuensi konversi angger-angger kacepetan, penggemar bisa bebas kontrol, gampang operate.Proteksi kelas IP55, anti banyu sakabèhé, bisa mlaku normal ing cuaca udan ing dina udan; gampang kanggo ngresiki.

Eurus Ⅲ Ceiling Fan (2)

Parameter teknis

Airfree Series Wall Mounted Fan (1)

Lapangan basket kanggo comparison

Airfree Series Wall Mounted Fan (3)

Kacepetan angin ing saben wilayah beda-beda, lan bagean sing dipengini nggambarake sawetara cooling kacepetan angin; luwih peteng werna iyub-iyub, sing luwih dhuwur kacepetan angin ing sawetara iki.
Jarak sumber udara ngluwihi dawa paling setengah lapangan basket, tekan luwih saka 24m;

Paramèter

Model

Ukuran

Volume udara

kacepetan maksimum

Bobot penggemar

daya

Arus beban penuh

Tingkat swara

Tingkat perlindungan

SHVLS-B6BAA20

2000x1900x300mm

1068m³ / min

220 RPM

150 kg

0,4 kw

1.8 Ampere/220 V

<43.0dBA

IP55

Cathetan:
1.Pitungan bobot: Bobot awak utama ora kalebu kothak kontrol, tabung extension, bagean sambungan ndhuwur, lsp.
2.Pdiameteripun roduct: kadhaptar ndhuwur iku diameteripun standar produk, specifications liyane kudu selaras.
3.Daya Input: fase tunggal 220 V ± 10%
4.Motor penggerak: PMSM (motor sinkron magnet permanen).


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk