Kipas Tembok Airfree ing Pusat Logistik

Hey kanca, iki kipas angin tembok KALE kita, bisa dipasang ing gudang, bengkel lan stasiun gedhe. Dhiameter model saka 1.5m nganti 2m kanthi PMSM, sing bisa ngasilake angin gedhe lan terus-terusan.

Kita wis nginstal akeh jinis penggemar tembok iki ing akeh industri logistik lan panyimpenan ing China. Kebisingan sing sithik lan penggemar tembok kanthi volume dhuwur bisa mbantu gudang, bengkel lan pusat logistik supaya tetep adhem lan ventilasi. Yen sampeyan ana ing industri, perlu penggemar ventilasi, kita saestu nyaranake sampeyan KALE airfree wall dipasang penggemar, iku pancene penggemar industri banget kanggo wong lanang.

Rincian liyane babagan kipas tembok KALE airfree, monggo klik kanggo informasi luwih lengkap, lan takon kita kanthi bebas.

latest project (37)
latest project (27)
latest project (38)