Kipas Angin Portable Airmove ing Gudang

Penggemar hotspot Airmove bisa gampang obah ing njero ruangan lan njaba kanthi roda 4, nganggo motor PMSM kanggo nyopir blade penggemar, sing bisa ngasilake angin alami sing gedhe lan terus-terusan. Ing papan panas lan stuffy, airmove iso dibandhingke karo efek saka 20 set penggemar cilik, jarak efektif saka kacepetan angin ngluwihi 24 meter.

Kajaba iku, kabeh penggemar anti banyu, bisa dioperasikake kanthi normal ing lingkungan udan lan lembab. Umume pelanggan tuku kanggo gudang, bengkel pabrik, pameran skala gedhe lan kegiatan ruangan.

Swara kipas sithik banget, nalika lagi mlaku, swara obrolan ing cedhak kipas ora kena pengaruh. Airmove pancen penggemar portabel hemat energi, yen gudang, gimnasium lan pameran sampeyan butuh, aja ragu-ragu takon babagan rincian liyane.

latest project (21)
latest project (40)
latest project (39)