Kipas Angin Portable PMSM AIRMOVE

Katrangan singkat:

Low Noise 1.6m 2m Airmove Portable Fan

Seri Airmove minangka penggemar seluler push tangan paling anyar kanthi volume udara gedhe sing dikembangake dening Kale; dhuwur total penggemar punika 2m, lan papat casters bisa mindhah bebas ing jero ruangan lan njobo. Blades penggemar didorong dening motor sinkron magnet permanen PMSM kanthi output gedhe. Airmove bisa nggawa efek cooling sing padha karo luwih saka 20 set penggemar cilik. Penggemar kasebut entheng lan awet kanthi sakabehe, lan bisa ditrapake ing umume papan kanthi lingkungan sing luwih rumit.


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Volume udara gedhe
Jarak sumber udara Ultra-dawa, jarak efektif saka kacepetan angin ngluwihi 24m, sing bisa nutupi dawane lapangan basket;

Obah bebas
Dirancang nganggo 4 kastor, bisa dipindhah kanthi bebas menyang papan sing dibutuhake angin ing njero ruangan utawa ing njaba ruangan

Ngirit energi
Daya total penggemar yaiku 0.55kW, konsumsi energi sithik banget, lan biaya konsumsi energi kanggo operasi sedina mung sawetara dolar;

Sepi lan kurang swara
Swara banget kurang, tingkat gangguan 43dBA, nalika penggemar mlaku, swara obrolan cedhak penggemar ora bakal kena pengaruh;

Regulasi kacepetan stepless
Motor sinkron magnet permanen PMSM nyopir blades penggemar, regulasi kacepetan konversi frekuensi stepless, penggemar bisa dikontrol kanthi bebas, operasi kasebut gampang lan trep;

Banyu lan bledug bukti
karo kelas pangayoman IP55 lan kinerja anti banyu sakabèhé, penggemar bisa operate-ed biasane ing lingkungan udan lan lembab; iku gampang kanggo ngresiki lan nalika ngresiki, ora perlu mbongkar pigura lan langsung mbilas nganggo tunyuk banyu;

Instalasi modular
Penggemar sakabèhé minangka desain modular, lan saben modul bisa diinstal dening pangguna. Yen perlu diangkut menyang lokasi liyane, mung kudu mbongkar saben modul, lan nginstal minangka wutuh sawise tekan panggonan.

Pm motor

Kale Airmove PMSM motor keuntungan:
(1) Efisiensi dhuwur: Sawise materi sembrani permanen ditempelake ing rotor, rotor lan stator Magnetik kolom bakal operate synchronously sak operasi normal. Ora ana arus induksi ing nduwurke tumpukan rotor, ora ana resistensi rotor lan mundhut hysteresis, sing nambah efisiensi motor.
(2) Faktor daya dhuwur: Ora ana eksitasi saiki sing diakibatake ing rotor PMSM, lan nduwurke tumpukan stator menehi beban resistif. Faktor daya motor cedhak karo 1, sing nyuda arus stator lan nambah efisiensi motor.

Aircool Series Ceiling Fan (2)

Sistem kontrol

Ngadopsi vektor kinerja dhuwur lan teknologi operator frekuensi dhuwur kanggo nggawe penggemar wiwit lancar lan ora bising. Pengiring piranti umur dawa: potentiometer digital, tombol switch, kapasitor elektrolitik lan operasi prasaja liyane, gampang digunakake: ngirit kuwatir, gaweyan lan wektu!

AIRMOVE Portable Fan (3)

Kipas angin

Blade produk nganggo desain wavy streamline, desainer Eropa lan Amerika melu desain bentuk internasional, penggemar bisa nggunakake macem-macem collocation warna kanggo nyukupi kabutuhan lingkungan pelanggan sing beda.

AIRMOVE Portable Fan (4)

Paramèter

Model

Ukuran

Volume udara

kacepetan maksimum

Bobot penggemar

daya

Arus beban penuh

Tingkat swara

Tingkat perlindungan

SHVLS-Y6BAA20

2190X2050X748 mm

1208m³ / min

320 RPM

176 kg

0,55KW

1.7 Ampere/220 V

<43.0dB(A)

IP55

SHVLS-Y6BAA16

1900X1750X748mm

723m³ / min

360 RPM

152 kg

0,36KW

1.0 Ampere/221 V

<43.1dB(A)

IP55


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk