AIRPOLE Komersial Alas Gedhe / Kipas Angin

Katrangan singkat:

KALE Hemat Energi AIRPOLE Pedestal Fan kanthi Diameter 4,2m

Penggemar pedestal seri Airpole biasane digunakake ing papan ruangan lan komersial. Dhiameter penggemar bisa luwih saka 4 meter, lan baling-baling ageng muter kanthi impact visual sing gedhe, sing ora bisa dilalekake. Iki minangka penggemar pedestal 4.2m PMSM sing hemat energi lan ramah lingkungan.


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Desain sakabèhé saka seri Airpole kaya payung, kanthi konsep desain seri mesin, sing ndadekake aplikasi luwih akeh. Airpole wis sertifikat IP55, sing ngidini Airpole digunakake ing njaba.
Iku uga humanized kanggo selaras minangka syarat pangguna, nggawe harmonious karo sakcedhake, apik gayane, mewah lan modern, iku model populer lan pilihan wicaksana.

AIRPOLE Stand Fan (1)

Aplikasi

Airpole digunakake akeh ing pusat fitness, pameran, taman hiburan gedhe, bandara lan showroom mobil. Airpole minangka pilihan sing paling apik kanggo taman hiburan lan papan komersial.

PMSM MOTOR
Penggemar seri Airpole nganggo motor sinkron magnet permanen, sing dinamis, efisien, umur dawa, gangguan sing sithik, utamane fitur output daya volume unit bisa nggawe penggemar digunakake ing papan kasebut kanthi syarat ukuran & bobot sing ketat. Fitur sing apik banget nggawe para penggemar duwe macem-macem aplikasi, kayata ing lapangan kontrol industri, industri mobil lan aerospace.

Aircool Series Ceiling Fan (2)

Sistem kontrol

Airpole nggunakake vektor kinerja dhuwur lan teknologi operator frekuensi dhuwur kanggo nggawe penggemar wiwit lancar lan ora bising. Sauntara kuwi, sistem kontrol mbantu penggemar duwe umur dawa, model kasebut entuk umpan balik sing apik saka klien lan gampang digunakake, ngirit wektu, dhuwit lan pangopènan gratis.

Aircool Series Ceiling Fan (3)

Kipas angin

Magnalium kelas pesawat kekuatan dhuwur, paiting fluorocarbon
Lumahing dirancang nganggo bilah kipas pneumatik
Kale Airfoil Blades™ sing dipatenake kanthi sistem penyangga tulang rusuk ing njero, nambah kekuwatan bilah kipas lan ngindhari buntut kipas sing kendur lan kelangan komponen sing nyambungake.

AIRPOLE Stand Fan (4)

Paramèter

Model

Ukuran

Volume udara

kacepetan maksimum

Bobot penggemar

daya

Arus beban penuh

Tingkat swara

SHVLS-L8BAA42

14 ft4,2m

7550m³ / min

76 RPM

41 kg

0.4KW

2.0 Ampere/220 V

<43.0dBA

SHVLS-L8BAA36

12 ft3,6m

6560m³ / min

90 RPM

38 kg

0.3KW

2.0 Ampere/220 V

<43.0dBA

SHVLS-L8BAA30

10 ft3,0m

5530m³ / min

100 RPM

35 kg

0.2KW

2.0 Ampere/220 V

<43.0dBA

SHVLS-L8BAA24

8 ft2,4m

4550m³ / min

120 RPM

31 kg

0,15KW

2.0 Ampere/220 V

<43.0dBA


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk