BOREAS III Aliran Udara Kipas Angin Langit-langit Gedhe

Katrangan singkat:

KALE 7.3M Big Industrial Ceiling Fan with PMSM Motor

Seri BOREAS III minangka penggemar anyar sing dikembangake adhedhasar PMSM, diameter maksimal bisa tekan 7,3 meter. Yen digabungake karo AC, udhara njero ruangan bisa dicampur kanthi merata, bisa ngirit luwih saka 50% listrik. BOREAS III ningkatake sirkulasi aliran udara ruang kanthi efisiensi sing dhuwur banget kanggo nggayuh tujuan personel pendinginan.


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Seri produk BOREASIIII sing dikembangake dening KALE ENVIRONMENTAL adhedhasar pangembangan teknologi PMSM (permanent magnet synchronous motor). Dhiameter maksimal bisa nganti 7,3 meter.Produk kasebut nggabungake teknologi aerodinamis, dinamika transmisi, teknologi kontrol PWM, mekanika mekanik, teknologi simulasi, kontrol komunikasi, desain industri lan disiplin komprehensif liyane. Bisa ningkatake sirkulasi aliran udara kanthi efisiensi dhuwur. , entuk tujuan ngedhunake suhu personel, lan ningkatake kenyamanan lingkungan.

BOREAS Ⅲ Ceiling Fan (1)

Aplikasi

BOREAS III yaiku KALE kipas langit-langit populer. Ana papat jinis produk karo paramèter beda, kaya 4.9m, 5.5m, 6.1m lan 7.3m, iku digunakake digunakake ing panggonan industri lan komersial karo kualitas dhuwur lan layanan paling apik.

Motor PMSM Kab
Torsi 1.300NM yaiku motor PMSM paling kuat lan bisa nyopir hawa kanthi volume gedhe.
2.Dynamic, Highly efisien, dawa-urip, kurang gangguan, lan sudhut rang saka kacepetan.
3. Gratis pangopènan ing salawas-lawase, ora perlu ngganti lenga ajeg.
4. Ukuran luwih cilik lan bobote luwih entheng.

BOREAS Ⅲ Ceiling Fan (2)

Sistem kontrol

Set listrik merek Schneider, kanthi modul perlindungan safety bangunan sing bakal mateni output kanthi otomatis yen ana kacilakan.
Kabinet kontrol merek Jerman, lulus EMC dening sertifikat SGS lan CCC, sauntara, lulus tes anti-creeping sing nglindhungi gangguan elektromagnetik kanthi efektif.
Tingkat perlindungan yaiku IP55, lulus sertifikat UL, EMC, LVD, ROHS.

BOREAS Ⅲ Ceiling Fan (3)

Konektor kanggo agul-agul penggemar

KALE unik paten jaket-jinis konektor nganggo telung kadhemen proses forging + Magnetik gaya mecah proses + anodik proses oksidasi, aviation hard aluminium 7050 perawatan panas tuwa, certificated dening pusat pengawasan kualitas nasional, iku Bears luwih saka mayuta-yuta kaping eksperimen lemes, rampung. ngatasi masalah break lan nyelehake sing disebabake suwene mlaku!

BOREAS Ⅲ Ceiling Fan (4)

Winglet

Jenis empennage tansah katon ing antarane pesawat lan balapan motor, nanging ora dirancang kanggo kaendahan. Eddies bakal kawangun ing mburi agul-agul penggemar streamlined nalika aliran udara mlaku. Kanthi winglet, bagean saka mundhut energi iki bakal nyingkiri, penggemar bakal mlaku ajeg, kang bakal nggawa efek ekonomi.

BOREAS Ⅲ Ceiling Fan (5)

Paramèter

Model

Ukuran

Volume udara

kacepetan maksimum

Bobot penggemar

daya

Arus beban penuh

Tingkat swara

HVLS-D4AAA73

24 ft7,3m

13100m³ / min

50 RPM

113 kg

1,3 kw

4.7 Ampere/220 V

<40.0dBA

HVLS-D4AAA61

20 ft6,1m

12200m³ / min

60 RPM

108 kg

1,2 kw

3.7 Ampere/220 V

<40.0dBA

HVLS-D4AAA55

18 ft5,5m

11500m³ / min

65 RPM

104 kg

1,0kw

3.0 Ampere/220 V

<40.0dBA

HVLS-D4AAA49

16 ft4,9m

10700m³ / min

75 RPM

100 kg

0,9 kw

2.6 Ampere/220 V

<40.0dBA


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk