BOREAS II 5 Blades Industrial Ceiling Fan

Katrangan singkat:

Kipas Angin Langit-langit Ageng BOREAS II 7.3M HVLS Fan

Seri BOREAS II penggemar hemat energi industri yaiku kipas langit-langit ageng kanthi diameter 7,3 meter. Kale Airfoil Blades, sing diprodhuksi kanthi ngetrapake prinsip aerodinamis lan teknologi canggih, bisa nyopir hawa sing akeh kanthi mung 1.5KW utawa kurang daya, ngasilake angin alam sing akeh, lan muter fungsi dual ventilasi lan pendinginan.


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Penggemar hemat energi industri seri BOREAS II yaiku kipas langit-langit sing gedhe kanthi diameter 7,3 meter! Kale Airfoil Blades, diprodhuksi kanthi ngetrapake prinsip aerodinamis lan teknologi canggih. BOREASII bisa nyopir akeh hawa kanthi daya 1,5KW utawa kurang. BOREASII nduweni fungsi ventilasi lan pendinginan.

Boreas II Series Ceiling Fan (1)

Aplikasi

Industri Olahraga Pusat kebugaran, gym
Hiburan Taman hiburan gedhe, kebon binatang & arboretum, papan dolanan bocah-bocah
Pusat Lalu Lintas Bandara, stasiun sepur kacepetan dhuwur, stasiun bis, stasiun metro, dermaga
Panggonan Komersial Pusat pameran, showroom mobil, pasar terminal gedhe, supermarket.

Fitur

Padat Gunakake bahan kekuatan dhuwur, kayata baja palsu, aluminium kelas pesawat, padhet & aman.
sarwa Gunakake teknologi cat fluorocarbon, gloss dhuwur ing tampilan, sarwa ing cahya.
Kapasitas dhuwur saka transmisi panas Fitur efek nyedhot udara turbin, ningkatake panyebaran panas.
Panjang umur: Gunakake komponen sing paling qualified, njamin urip layanan luwih saka 15 taun.
Fancy Produksi skala gedhe, dhuwur-integrasi, nyuda biaya, apik nanging ora larang.

Gear-motor

Nganggo motor LENZE Jerman sing diimpor, lan kerja bareng karo perusahaan Jerman kanggo ngembangake motor sing diarahake kanggo produk HVLS.
1. Gunakake proses perakitan backlash kurang lan teknik grinding gear, gangguan sing luwih murah
2. Kekuwatan struktur pigura bantalan, nambah segel minyak lan kekuatan struktur motor kanthi struktur poros trapezoid, safety sing luwih dhuwur
3. Nganggo IE2 motor efisien dhuwur, nyimpen luwih 5-10% saka IE1
4. Lulus sertifikat CCC, CE, UL

Boreas II Series Ceiling Fan (2)

HUB

Hub digawe dening 1500T Hot forging, kontrol numerik mesin lan CNC mesin tepat. Forging bisa ngonfirmasi konsistensi struktur logam, sing bisa njaga struktur njero lan wangun njaba potongan palsu. Struktur streamline lengkap saka logam nandheske property mechanical paling hub. Miturut mesin CNC, toleransi tliti wis dikontrol ing 100um, sing njamin keseimbangan dinamis hub sing tepat.

Boreas II Series Ceiling Fan (3)

Sistem kontrol

Konfigurasi listrik tingkat ndhuwur ing industri HVLS, set listrik merek Schneider, kanthi modul proteksi keamanan bangunan sing bakal mateni output kanthi otomatis yen ana kacilakan.
Kabinet kontrol merek Jerman, lulus EMC dening sertifikat SGS lan CCC, sauntara, lulus tes anti-creeping sing nglindhungi gangguan elektromagnetik kanthi efektif. Tingkat perlindungan yaiku IP55, lulus sertifikat UL, EMC, LVD, ROHS.

Boreas II Series Ceiling Fan (4)

Blades Airfoil

Nganggo magnalium kelas pesawat kekuatan dhuwur khusus sing diimpor, PVFD diproses ing permukaan, lan desain agul-agul penggemar aerodinamis. Kale paten khusus anyar-Kale Airfoil Blades, ana 3 set nguatake sistem dhukungan ing njero, sing nambah kekuwatan bilah kipas lan ngindhari buntut bilah kipas lan kelangan lan kesel saka bilah kipas kanggo nyambungake potongan.

Boreas II Series Ceiling Fan (5)

Konektor kanggo agul-agul penggemar

KALE unik paten jaket-jinis konektor nganggo telung kadhemen proses forging + Magnetik gaya mecah proses + anodik proses oksidasi, aviation hard aluminium 7050 perawatan panas tuwa, certificated dening pusat pengawasan kualitas nasional, iku Bears luwih saka mayuta-yuta kaping eksperimen lemes, rampung. ngatasi masalah break lan nyelehake sing disebabake suwene mlaku!

Boreas II Series Ceiling Fan (6)

Winglet

Jenis empennage tansah katon ing antarane pesawat lan balapan motor, nanging ora dirancang kanggo kaendahan. Eddies bakal kawangun ing mburi agul-agul penggemar streamlined nalika aliran udara mlaku. Kanthi winglet, bagean saka mundhut energi iki bakal nyingkiri, penggemar bakal mlaku ajeg, kang bakal nggawa efek ekonomi.

Boreas II Series Ceiling Fan (7)

Paramèter

Model Ukuran Volume udara kacepetan maksimum Bobot penggemar daya Arus beban penuh Tingkat swara
HVLS-D4BAA73 24 ft(7.3m) 12100m³ / min 60 RPM 110 kg 1,5kw 3.2 Ampere/220 V <40.0dB(A)
HVLS-D4BAA61 20ft(6.1m) 11200m³ / min 70 RPM 97 kg 1,5kw 2.5 Ampere/220 V <40.0dB(A)
HVLS-D4BAA49 16ft(4,9m) 10300m³ / min 70 RPM 87 kg 1,5kw 2.5 Ampere/220 V <40.0dB(A)

Kondisi instalasi

We duwe tim engineering experienced ing elctricity, machanism lan arsitektur sing bakal nyedhiyani rencana instalasi paling cukup kanggo struktur beda miturut analisis kaku, lan bisa nginstal pembuangan kanggo struktur qualified.
Kita kabeh ngerti manawa intallasi minangka proses sing penting banget, mulane, norma & standar instalasi sing ketat lan profesi kita kudu ngilangi kabeh keraguan sampeyan.

1. Rencana instalasi sing disesuaikan;
2, dilengkapi truk urip;
3. Pengalaman sing sugih kanggo debug level, dhuwur lan keseimbangan;
4, test imbangan dinamis, priksa manawa kanggo mbukak ajeg;
5, Fasteners karo standar torsi, entuk fastening paling;
6. Proses instalasi Brief & ilmiah.

Boreas II Series Ceiling Fan (8)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk