Kipas Angin Langit-langit DIAMOND ing Warung Kopi

Salah sawijining pelanggan, kudu 10 unit penggemar langit-langit kanggo dipasang ing warung kopi, lan sawise konfirmasi panjaluke, disaranake penggemar langit-langit berlian kanggo dheweke.

Dheweke seneng banget karo penggemar KALE lan ngirim gambar umpan balik. Iku katon luwih kaya ornamen saka mung penggemar, thanks dear Jonathan, muga-muga kita bisa kerjo bareng seneng ing mangsa cedhak.

Kipas langit-langit KALE Diamond minangka model sing misuwur kanggo papan komersial, para pelanggan negara sing beda-beda tuku kanggo bar kopi, lobi, restoran, hotel, supermarket lan papan sing gedhe. Yen sampeyan perlu kanggo solusi ventilasi, kita pancene ngarep-arep sampeyan bisa milih siji model kanggo panggonan. Sembarang informasi liyane, please ninggalake pesen kanggo kita, kita bakal reply kanggo sampeyan rauh.

latest project (18)
latest project (31)
latest project (30)