DIAMOND Ceiling Fan ing Stasiun

Iki minangka proyek penting kanggo KALE FANS ing Stasiun Gilmore, Filipina. Pelanggan kita tuku 20 unit kipas langit-langit kanggo dipasang ing macem-macem lokasi ing stasiun kanggo ventilasi lan pendinginan.

Kipas langit-langit berlian minangka kipas langit-langit HVLS sing ngirit energi kanthi motor PMSM lan kipas langit-langit kecepatan rendah volume dhuwur bisa nggawe lingkungan stasiun sing nyaman kanggo para pelanggan.

KALE FANS minangka produsen kipas langit-langit HVLS sing misuwur kanthi R&D, KALE duwe 45 paten dhewe, wis diekspor menyang 80 negara kanthi 100000+ penggemar langit-langit.

KALE FANS minangka grosir HVLS lan yen sampeyan kepengin weruh kipas langit-langit, penggemar portabel lan penggemar alas, hubungi kita kanthi bebas.

latest project (42)
latest project (41)
latest project (20)