DIAMOND Komersial HVLS Ceiling Fan

Katrangan singkat:

KALE Resmi 2.4m 3m 3.6m Silent HVLS Ceiling Fan gedhe

Kipas langit-langit DIAMOND digunakake ing papan komersial kayata stasiun, resort, bar kopi lan gimnasium. Ngirit energi kipas langit-langit gedhe kanthi motor PMSM, luwih efisien, luwih tenang lan luwih irit energi.


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Kipas langit-langit KALE Diamond Series minangka penggemar hemat energi sing super gedhe, bisa kanthi efisien nyurung hawa sing akeh nganti 3730m3 / min, kanthi kacepetan saka 80RPM nganti 120RPM. Ing papan sing mbukak, bisa nutupi area luwih saka 400 meter persegi kanthi daya mung 0.4KW utawa kurang.

Dibandhingake karo penggemar cilik lan AC tradisional, Diamond Series KALE FANS nduweni kaluwihan sing ora ana tandhingane kaya: penampilan sing apik banget, hemat energi, ramah lingkungan, jangkoan area gedhe, perasaan nyaman, lsp.

Diamond Series KALE FANS utamane digunakake ing ruang komersial kaya gim, stadion, klub fitness, restoran, lsp.

Desain sakabèhé asalé saka riset ekstensif taun lan ngasilake pengalaman angin alam sing paling apik. Kacepetan angin alus nalika nutupi area sing amba. Ing aplikasi praktis, wong bisa ngrasakake tetes suhu 5 nganti 8 derajat. Konsumsi daya penggemar mung 0.4KW. Produk kasebut elegan, awet lan bebas pangopènan lan ing wektu sing padha nyedhiyakake ventilasi lan pendinginan sing apik banget.

Aplikasi

Diamond kipas langit-langit hvls gedhe digunakake ing pusat fitness, gimnasium, taman hiburan gedhe, bandara, stasiun metro, lan pusat pameran.

Pm motor

Penggemar seri Diamond motor sinkron magnet permanen dinamis, efisien banget, umur dawa, gangguan kurang, lan kecepatan kacepetan, utamane fitur output daya volume unit bisa nggawe penggemar digunakake ing papan kasebut kanthi syarat ukuran & bobot sing ketat. Fitur sing apik banget iki ndadekake para penggemar duwe macem-macem aplikasi, kayata ing lapangan kontrol industri, industri mobil lan aerospace.

Diamond Series Ceiling Fan (2)

Sistem kontrol

1. Schneider electrical set, karo modul pangayoman safety nang kang bakal ngganggu output kanthi otomatis ing cilik saka sawetara kacilakan.

2. Jepang YASKAWA VFD Intelligent Control Module

Diamond Series Ceiling Fan (3)

Parameter utama

Model SHVLS-D8BAA42 SHVLS-D8BAA36 SHVLS-D8BAA30 SHVLS-D8BAA24
Ukuran 14 ft (4.2m) 12 ft (3.6m) 10 ft (3.0m) 8 ft (2.4m)
Volume Udara Maks 7550m³ / min 6560m³ / min 5530m³ / min 4550m³ / min
Kacepetan Max 80 RPM 90 RPM 100 RPM 120 RPM
Bobot Awak Fan 41KG 38KG 35KG 31KG
daya 0.4KW 0.4KW 0.3KW 0,15KW
Tegangan Input 220V/1P 220V/1P 220V/1P 220V/1P
Tingkat Noise 39dB (A) 39dB (A) 40dB (A) 41dB (A)
Dhuwur Instalasi sing Disaranake 5,5-> 7,0m 4,8-> 5,5m 4.0-> 4.8m 3,5-> 4,0m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita