DIAMOND Hemat Energi Kipas Angin Langit-langit

Katrangan singkat:

China CE Disetujui 8ft 10ft 14ft Komersial Ceiling Fan

Kinerja lan efisiensi super, torsi super lan volume udara, umur layanan super dawa, iki minangka kaluwihan kipas langit-langit berlian KALE. Kipas langit-langit berlian modern, prasaja lan entheng bisa nyukupi kabutuhan ventilasi lan pendinginan sampeyan


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Desain sakabèhé saka seri Diamond, diilhami dening wangun pinggiran berlian kang seamed, iku wangun graded saka octagon kanggo bunder, kang rampung sampurna transisi saka agul-agul penggemar kanggo bunder ngisor. Desain pinggiran dissolving tengah nuduhake banget mewah; kurva anggun saka mburi buntut ndadekake wangun angel sakabèhé karo sawetara dinamisme; ing ngisor, kita nganggo desain turbin mesin pesawat, nambah kaendahan gerakan. Tampilan sakabèhé nuduhake rasa modern, ilmiah, dinamis lan aman. Saliyane praktis, uga minangka hiasan lan seni sing apik banget.

Diamond Series Ceiling Fan (1)

Aplikasi

Diamond kipas langit-langit hvls gedhe digunakake ing pusat fitness, gimnasium, taman hiburan gedhe, bandara, stasiun metro, lan pusat pameran.

Fitur

Padat Gunakake bahan kekuatan dhuwur, kayata baja palsu, aluminium kelas pesawat, padhet & aman.
sarwa Gunakake teknologi cat fluorocarbon, gloss dhuwur ing tampilan, sarwa ing cahya.
Kapasitas dhuwur saka transmisi panas Fitur efek nyedhot udara turbin, ningkatake panyebaran panas.
Panjang umur Gunakake komponen sing paling qualified, njamin urip layanan luwih saka 15 taun.
Fancy Produksi skala gedhe, dhuwur-integrasi, nyuda biaya, apik nanging ora larang.

Pm motor

Penggemar seri Diamond motor sinkron magnet permanen dinamis, efisien banget, umur dawa, gangguan kurang, lan kecepatan kacepetan, utamane fitur output daya volume unit bisa nggawe penggemar digunakake ing papan kasebut kanthi syarat ukuran & bobot sing ketat. Fitur sing apik banget iki ndadekake para penggemar duwe macem-macem aplikasi, kayata ing lapangan kontrol industri, industri mobil lan aerospace.

Diamond Series Ceiling Fan (2)

Sistem kontrol

Ngadopsi vektor kinerja dhuwur lan teknologi operator frekuensi dhuwur kanggo nggawe penggemar wiwit lancar lan ora bising. Piranti umur dawa ngiringan: potentiometer digital, switch knob, kapasitor elektrolitik lan operasi prasaja liyane, gampang digunakake lan hemat energi.

Diamond Series Ceiling Fan (3)

Kipas angin

Magnalium kelas pesawat kekuatan dhuwur, paiting fluorocarbon ing permukaan, desain agul-agul penggemar aerodinamis. Kale Airfoil Blades™ sing dipatenake kanthi sistem penyangga tulang rusuk ing njero, nambah kekuwatan bilah kipas lan nyegah buntut kipas sing kendur lan kelangan komponen sing nyambungake.

Diamond Series Ceiling Fan (4)

bantalan SKF

Gunakake bantalan SKF, teknologi ukiran presisi tinggi CNC, perakitan presisi dhuwur, sing njamin stabilitas sistem transmisi lan urip layanan.

Diamond Series Ceiling Fan (5)

Paramèter

Model

Ukuran

Volume udara

kacepetan maksimum

Bobot penggemar

daya

Arus beban penuh

Tingkat swara

SHVLS-D8BAA42

14 ft4,2m

7550m³ / min

80 RPM

41 kg

0.4KW

2.0 Ampere/220 V

43dBA

SHVLS-D8BAA36

12 ft3,6m

6560m³ / min

90 RPM

38 kg

0.3KW

2.0 Ampere/220 V

43dBA

SHVLS-D8BAA30

10 ft3,0m

5530m³ / min

100 RPM

35 kg

0.2KW

2.0 Ampere/220 V

43dBA

SHVLS-L8BAA24

8 ft2,4m

4550m³ / min

120 RPM

31 kg

0,15KW

2.0 Ampere/220 V

43dBA

Diamond Series Ceiling Fan (6)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita