EURUS II Industrial Use Ceiling Fan

Katrangan singkat:

China KALE High Quality 7.3M 1.5KW Raksasa HVLS Ceiling Fan

Seri penggemar hemat energi industri Eurus II yaiku kipas langit-langit ageng kanthi diameter 7,3 meter. Kale Airfoil Blades, diprodhuksi kanthi ngetrapake prinsip aerodinamis lan teknologi canggih, bisa nyopir hawa sing akeh kanthi daya mung 1.5KW utawa kurang, ngasilake sistem angin alami sing wiyar, sing nduweni fungsi dual ventilasi lan pendinginan.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

Seri EURUS II utamane ditrapake ing papan gedhe kayata pabrik, logistik & gudang, balai stasiun, balai pameran, gimnasium, supermarket lan peternakan, lan sapiturute. Iku pilihan pisanan kanggo ventilasi lan wong sing adhem.
Range kacepetan luwes luwih akeh
Ngurangi raos intermiten disebabake ndamu saka kadohan
Luwih efektif (nambah 30% tinimbang produk sing padha)
Sistem kontrol sing ditingkatake, operasi sing luwih manusiawi
Penampilan luwih ayu lan elegan.
Teknologi tetep agul-agul anyar, tingkat keamanan luwih dhuwur
Desain anyar saka lading penggemar
Ambane bilah penggemar sing paling apik, njamin konversi energi
Mode sambungan fastening paling anyar lan kinerja sakabèhé luwih pinunjul
Dibandhingake karo produk utama, volume udara tambah luwih saka 30%!
Nggawe sampeyan ngalami volume udara sing durung tau sadurunge!

product1

Paramèter

Model

Ukuran

Volume udara

kacepetan maksimum

Bobot penggemar

daya

Arus beban penuh

Tingkat swara

HVLS-D6BAA73

24 ft(7.3m)

13050m³ / min

55 RPM

120 kg

1,5kw

5.7Amps/220V 3.5Amps/380V

<40.0dB(A)

HVLS-D6BAA61

20ft(6.1m)

12150m³ / min

65 RPM

105 kg

1,5kw

5.7Amps/220V 3.5Amps/380V

<40.0dB(A)

HVLS-D6BAA49

16ft(4,9m)

11250m³ / min

75 RPM

80 kg

1,5kw

4.2Amps / 220V 2.4Amps / 380V

<40.0dB(A)

HVLS-D6BAA36

12 ft(3.6m)

10350m³ / min

95RPM

65 kg

1,1 kw

4.2Amps / 220V 2.4Amps / 380V

<40.0dB(A)

Gear-motor

Nganggo motor LENZE Jerman sing diimpor, lan kerja bareng karo perusahaan Jerman kanggo ngembangake motor sing diarahake kanggo produk HVLS.
1. Gunakake proses perakitan backlash kurang lan teknik grinding gear, gangguan sing luwih murah
2. Kekuwatan struktur pigura bantalan, nambah segel minyak lan kekuatan struktur motor kanthi struktur poros trapezoid, safety sing luwih dhuwur
3. Nganggo IE2 motor efisien dhuwur, nyimpen luwih 5-10% saka IE1
4. Lulus sertifikat CCC, CE, UL

Boreas II Series Ceiling Fan (2)

HUB

Hub digawe dening 1500T Hot forging, kontrol numerik mesin lan CNC mesin tepat. Forging bisa ngonfirmasi konsistensi struktur logam, sing bisa njaga struktur njero lan wangun njaba potongan palsu. Struktur streamline lengkap saka logam nandheske property mechanical paling hub. Miturut mesin CNC, toleransi tliti wis dikontrol ing 100um, sing njamin keseimbangan dinamis hub sing tepat.

Boreas II Series Ceiling Fan (3)

Sistem kontrol

Konfigurasi listrik tingkat ndhuwur ing industri HVLS, set listrik merek Schneider, kanthi modul proteksi keamanan bangunan sing bakal mateni output kanthi otomatis yen ana kacilakan.
Kabinet kontrol merek Jerman, lulus EMC dening sertifikat SGS lan CCC, sauntara, lulus tes anti-creeping sing nglindhungi gangguan elektromagnetik kanthi efektif. Tingkat perlindungan yaiku IP55, lulus sertifikat UL, EMC, LVD, ROHS.

Boreas II Series Ceiling Fan (4)

Blades Airfoil

Nganggo magnalium kelas pesawat kekuatan dhuwur khusus sing diimpor, PVFD diproses ing permukaan, lan desain agul-agul penggemar aerodinamis. Kale paten khusus anyar-Kale Airfoil Blades, ana 3 set nguatake sistem dhukungan ing njero, sing nambah kekuwatan bilah kipas lan ngindhari buntut bilah kipas lan kelangan lan kesel saka bilah kipas kanggo nyambungake potongan.

Boreas II Series Ceiling Fan (5)

Konektor kanggo agul-agul penggemar

KALE unik paten jaket-jinis konektor nganggo telung kadhemen proses forging + Magnetik gaya mecah proses + anodik proses oksidasi, aviation hard aluminium 7050 perawatan panas tuwa, certificated dening pusat pengawasan kualitas nasional, iku Bears luwih saka mayuta-yuta kaping eksperimen lemes, rampung. ngatasi masalah break lan nyelehake sing disebabake suwene mlaku!

Boreas II Series Ceiling Fan (6)

Winglet

Jenis empennage tansah katon ing antarane pesawat lan balapan motor, nanging ora dirancang kanggo kaendahan. Eddies bakal kawangun ing mburi agul-agul penggemar streamlined nalika aliran udara mlaku. Kanthi winglet, bagean saka mundhut energi iki bakal nyingkiri, penggemar bakal mlaku ajeg, kang bakal nggawa efek ekonomi.

Boreas II Series Ceiling Fan (7)

Kondisi instalasi

We duwe tim engineering experienced ing elctricity, machanism lan arsitektur sing bakal nyedhiyani rencana instalasi paling cukup kanggo struktur beda miturut analisis kaku, lan bisa nginstal pembuangan kanggo struktur qualified.
Kita kabeh ngerti manawa intallasi minangka proses sing penting banget, mulane, norma & standar instalasi sing ketat lan profesi kita kudu ngilangi kabeh keraguan sampeyan.

1. Rencana instalasi sing disesuaikan;
2, dilengkapi truk urip;
3. Pengalaman sing sugih kanggo debug level, dhuwur lan keseimbangan;
4, test imbangan dinamis, priksa manawa kanggo mbukak ajeg;
5, Fasteners karo standar torsi, entuk fastening paling;
6. Proses instalasi Brief & ilmiah.

Boreas II Series Ceiling Fan (8)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita