EURUS III Klasik Industrial Ceiling Fan

Katrangan singkat:

Lima Blades 4.9m 5.5m 6.1m 7.3m Kipas Langit-langit HVLS Industri Gedhe

Seri Eurus III minangka jinis anyar penggemar volume udara gedhe adhedhasar teknologi PMSM (motor sinkron magnet permanen) lan diameter maksimal 7,3 meter. Torsi maksimal tekan 300N.m, lan volume udara full-load tekan 14800m³ / min, sing ngluwihi volume udara produk konvensional luwih saka 30%. Bisa ningkatake sirkulasi aliran udara ruang kanthi efisiensi sing luwih dhuwur, nggayuh tujuane personel cooling, lan nambah kenyamanan lingkungan.


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Efek hemat energi dibandhingake karo penggemar cilik
Wilayah sing ditutupi diameter 7.3m EURUS III kira-kira padha karo area jangkoan 50 unit penggemar cilik 0.75m. Contone, ing pabrik 9000 meter persegi, dikarepake bisa entuk jangkoan lengkap. Penggemar cilik mbutuhake udakara 300 unit, dene penggemar hemat energi industri EURUSIII mung butuh 6 unit. Miturut panggunaan 4 taun, 8 sasi saben taun, 10 jam saben dina, kira-kira 10.000 jam total operasi, EURUSIII nganggo 90000kW·h, penggemar cilik 1080000kW·h, hemat energi 990000 kW·h, hemat energi 92%!

Bisa ngirit luwih saka 50% nalika nggarap AC
Ing musim semi lan musim gugur, suhu biasane antara 20-34 °C. Kanggo panggonan-panggonan sing duwe AC, bakal dadi isin banget yen AC tetep urip utawa mateni ing cuaca kaya ngono. Sawise nglamar penggemar hemat energi, sampeyan ora perlu nguripake AC. Teka ing ventilasi alam sing nyaman kanggo kelangan, efek hemat energi penting banget. Nalika unit AC diuripake utawa digawe adhem, konsumsi energi saka unit AC banget dhuwur. Yen penggemar hemat energi digunakake, asile beda-beda --- penggemar hemat energi industri lan kondisioner hawa bisa nyampurake hawa njero ruangan kanthi rata. Bisa nyuda wektu wiwitan unit AC utawa mateni sawetara unit AC, sing bakal ngirit daya.

Angin alam telung dimensi
Sampeyan bakal ngrasakake pasokan udara telung dimensi saka kabeh arah, nutupi kabeh bagean awak, maksimalake permukaan penguapan kringet, saéngga mbentuk sistem angin sing meh padha karo alam. Penggemar dhuwur-kacepetan tradisional banget ora nyaman kanggo jotosan awak manungsa kanthi kacepetan dhuwur. Ora mung kacepetan angin sing dhuwur banget, nanging uga nyebabake suhu awak mudhun kanthi tiba-tiba. Iki bakal nggawa akeh masalah kesehatan, kayata penyakit penggemar. EURUSIII nggabungake aplikasi saka macem-macem kesempatan. Kacepetan angin bisa diatur saka 1m/s nganti 5m/s kanggo nyukupi kabutuhan saben kesempatan. Sampeyan bisa entuk kacepetan angin paling apik sing dikarepake kanthi mung ngowahi kenop.

Eurus Ⅲ Ceiling Fan (2)

Kaluwihan saka PMSM (Permanent Magnet Synchronous Motor)
EURUS III nganggo teknologi PMSM paling anyar (Permanent Magnet Synchronous Motor) lan desain torsi dhuwur rotor eksternal sing unik. Dibandhingake karo motor asinkron tradisional, ngilangi konsumsi energi gesekan saka reducer gear. Torsi maksimum tekan 300N · m, lan kauntungan sing luwih gedhe yaiku bisa ngasilake volume udara sing luwih stabil, sing ndadekake volume udara full-load EURUS III nganti 14800m3 / min, ngluwihi volume udara produk umum ing pasar kanthi luwih saka 30%.

Eurus Ⅲ Ceiling Fan (3)

Kondisi instalasi lan paramèter teknis
KALE FANS duwe tim berpengalaman saka insinyur listrik, mekanik lan konstruksi sing bisa nindakake analisis stres kanggo macem-macem struktur bangunan lan menehi solusi instalasi sing paling wajar; bisa diinstal kanggo macem-macem bangunan karo kahanan instalasi. Kita ngerti manawa instalasi iku penting banget, mula ana praktik operasi sing ketat lan standar instalasi sajrone operasi kasebut. Keahlian lan syarat sing dhuwur bakal ngilangi kabeh keraguan sampeyan.

Eurus Ⅲ Ceiling Fan (1)

Paramèter

Model

Ukuran

Volume udara

kacepetan maksimum

Bobot penggemar

daya

Arus beban penuh

Tingkat swara

HVLS-D6AAA73

24 ft7,3m

14800m³ / min

56 RPM

135 kg

1,5kw

6.8 Ampere/220 V

<40.0dBA

HVLS-D6AAA61

20 ft6,1m

12900m³ / min

60 RPM

129 kg

1,1 kw

5.0 Ampere/220 V

<40.0dBA

HVLS-D6AAA55

18 ft5,5m

12200m³ / min

65 RPM

120 kg

0,9 kw

4.1 Ampere/220 V

<40.0dBA

HVLS-D6AAA49

16 ft4,9m

11500m³ / min

75 RPM

115 kg

0,8 kw

3.6 Ampere/220 V

<40.0dBA


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk