EURUS III ing Warehouse

Kaya sing wis dingerteni, gudang minangka papan sing ditutup tanpa ventilasi sing apik. Ing wektu iki, kita kudu ventilasi kanggo nambah lingkungan ala lan disaranake sampeyan milih KALE FANS.

KALE wis spesialisasine ing penggemar HVLS gedhe kanggo 11 taun kanthi kualitas dhuwur lan layanan paling apik lan wis nampa saran banget saka klien lawas kita.

Kanggo penggemar langit-langit EURUS III digunakake ing papan industri lan komersial, utamane digunakake ing gudang, bengkel, mall, supermarket, gereja lan liya-liyane.
Yen sampeyan duwe informasi utawa pitakon babagan KALE FANS, hubungi kita kanthi bebas.

latest project (19)
latest project (28)
latest project (29)