FAQ

Apa HVLS FAN?

Kipas angin KALE volume dhuwur kacepetan kurang (HVLS) yaiku jinis kipas mekanik sing diametere luwih saka 7 kaki (2,1 m). Penggemar KALE HVLS umume penggemar langit-langit sanajan ana sing dipasang ing kutub. Penggemar HVLS obah alon-alon lan nyebarake hawa sing akeh kanthi kecepatan rotasi sing sithik - mula diarani "volume dhuwur, kacepetan kurang."

Aplikasi khas kanggo penggemar HVLS kalebu rong klasifikasi - industri lan komersial. Ing aplikasi industri, HVACR asring biaya prohibitive utawa ora praktis, lan biasane mung digunakake kanggo warehouses refrigerated utawa Pabrik panganan refrigerated utawa beku. Penggemar sing dipasang ing papan kaya gudang, lumbung, hangar lan pusat distribusi bisa nyegah stres panas, nambah kenyamanan pekerja lan produktivitas buruh lan ternak.

Penggemar KALE HVLS uga digunakake ing papan komersial, ing ngendi AC luwih umum, nanging gerakan udara sing tambah saka penggemar langit-langit bisa kanthi efektif nambah kenyamanan penghuni utawa nyegah stratifikasi. Aplikasi komersial sing umum kalebu mall, gréja, bangunan kantor, bangunan terminal bandara, pusat kebugaran lan sekolah.

WHAT ARE HVLS FANS

Carane KALE HVLS FANS Work

Penggemar HVLS makarya kanthi prinsip yen hawa obah sing adhem ngrusak lapisan wates sing jenuh kelembapan ing saubengé awak lan nyepetake penguapan kanggo ngasilake efek pendinginan. Kipas langit-langit ngasilake kolom udara nalika nguripake. Kolom udara iki mudhun lan metu ing lantai. Disebut jet lantai horisontal, tembok jero hawa obah horisontal iki relatif karo diameter kipas, lan ing tingkat sing luwih murah, kacepetan penggemar. Sawise jet lantai tekan potensial, migrasi metu nganti ketemu tembok sisih utawa permukaan vertikal liyane.

Ing kahanan sing becik, kipas diameter 8 kaki (2,4 m) ngasilake jet udara ing lantai kira-kira jerone 36 inci (910 mm). Kipas angin kanthi diameter 24 kaki (7,3 m) ngasilake jet lantai 108 inci (2.700 mm) jero, cukup dhuwur kanggo ngubur manungsa sing ngadeg ing lantai utawa sapi, tujuan pangembangan awal.

Penggemar HVLS komersial beda karo penggemar langit-langit omah babagan diameter, kecepatan rotasi, lan kinerja. Nalika sawetara penggemar nggunakake glathi kontemporer kanggo mindhah udara, cara liya digunakake kanggo nggawe luwih efisien kayata nggunakake airfoil.

Kita KALE FANS fokus ing penggemar langit-langit HVLS gedhe kanthi luwih saka 11 taun kanthi R&D lan pangarep-arep bisa dadi pemasok jujur ​​sampeyan kanthi kualitas lan layanan sing paling apik, luwih rinci lan pitakon, hubungi kita kanthi bebas.

Kipas Langit-langit Sing Luwih Apik

Penggemar langit-langit industri skala gedhe ora mung kudu menehi perhatian marang rega. Nyatane, struktur, area, dhuwur, perlindungan lingkungan lan hemat energi pabrik minangka faktor sing paling penting kanggo milih penggemar industri skala gedhe. Apa nggunakake AC lan penggemar gendheng uga kudu dipikirake.

Contone, tujuan utama nggunakake penggemar industri gedhe ing pabrik yaiku kanggo ventilasi lan adhem. Mula, perhatian kudu dibayar kanggo milih produk sing luwih cepet, komponen produk duwe resistensi karat sing apik, lan kenceng hawa sistem kontrol. Kanggo papan kanthi syarat dhuwur kanggo wektu mlaku sing terus-terusan, motor terintegrasi sing diimpor asli kudu digunakake, utawa malah penggemar industri gedhe kanthi gearbox kudu diilangi, lan kacepetan kudu dikontrol ing sawetara tartamtu, lan rasa tangan alus. Saiki, industri domestik nduweni stabilitas sing apik, lan ana sawetara penggemar industri skala gedhe kanthi merek terkenal. Sawetara wong niru saben liyane. Mula, sampeyan kudu ati-ati nalika milih lan aja bingung karo propaganda pabrikan.

Price biasane faktor paling penting kaloro sing pelanggan kudu nimbang nalika tuku penggemar industri gedhe, nanging iki bisa dadi salah pangerten amba. Rega sing murah ora ateges mbuwang biaya sing luwih cilik. Bayangake, yen sampeyan kudu ndandani penggemar industri sing gedhe lan murah ing wektu sing cendhak, biaya nyata bisa uga luwih dhuwur tinimbang pabrikan sing kondhang. Kajaba iku, perlu kanggo mesthekake yen penggemar industri skala gedhe sing dipilih gampang dijaga ing wektu sabanjure lan layanan sing dipercaya bisa dipikolehi sajrone periode garansi.

Kanggo kipas langit-langit industri gedhe, sampeyan bisa milih KALE FANS. Penggemar hemat energi industri KALE nganggo motor sing dikembangake lan didebug khusus sing diimpor saka Jerman. Nduwe wolung bilah kanthi torsi gedhe, lan faktor safety kabeh komponen beban variabel> 5. Desain lan bahan pilihan komponen beban statis uga adhedhasar umur ultra-dawa.