KALE FANS in Aeropuerto

Kanthi pandemik COVID-19 ing saindenging jagad, pendinginan lan ventilasi ing papan umum dadi kritis. Yen sampeyan butuh ventilasi, kipas langit-langit merek apa sing sampeyan gunakake? Apa sampeyan krungu babagan kipas langit-langit HVLS industri & komersial KALE HVLS? KALE FANS kudu dadi ventilator sing penting.

KALE FANS minangka produsen kipas langit-langit gedhe 1 HVLS ing China, kita entuk umpan balik sing apik saka pelanggan Meksiko, foto iki minangka kipas langit-langit kacepetan dhuwur KALE EURUS III. KALE EURUS III 7.3m kipas langit-langit gedhe iku model panas kita, paling klien kita tuku kanggo cooling lan ventilasi. Lan kita wis ngekspor luwih saka 100.000 penggemar langit-langit menyang 80 negara.

KALE FANS fokus ing pangembangan R&D penggemar langit-langit gedhe, ngarep-arep bisa dadi mitra lan grosir sing jujur.

Yen ana informasi luwih lengkap babagan KALE FANS utawa solusi ventilasi liyane sing sampeyan butuhake, hubungi kita kanthi bebas, kita mesthi ana ing kene kanggo sampeyan.

latest project (2)
latest project (4)
latest project (3)