Seminggu latihan neng pabrik KALE FANS

Wiwit 25 Oktober 2021 nganti 29 Oktober 2021, kita wis latihan seminggu ing pabrik KALE FANS.

KALE FANS fokus ing penggemar langit-langit industri lan komersial gedhe HVLS sajrone 11 taun.

KALE FANS minangka produsen HVLS gedhe FANS paling apik ing China lan kita wis kerja sama karo luwih saka 10,000 merek ing China.

Sawise limang dina latihan, staf kita sinau akeh babagan industri Penggemar Langit-langit HVLS.

Saka kawruh dhasar penggemar langit-langit, kaluwihan saka kipas langit-langit HVLS, instalasi penggemar lan seri latihan, karyawan kita wis nguwasani karakteristik produk lan rencana instalasi.

Iki mung langkah cilik, lan kita bakal duwe liyane latihan lan mulang ing mangsa kanggo ngaktifake karyawan kanggo ngawula pelanggan luwih apik lan luwih cepet.

Muga-muga karyawan bisa ngetrapake apa sing wis disinaoni kanggo nggawa kaluwihan para penggemar HVLS menyang pelanggan ing luwih akeh negara lan nglayani jagad iki. KALE FANS nggawe penggemar HVLS sing paling apik, nyedhiyakake solusi ventilasi lan pendinginan sing berkualitas.
Fan Installation


Wektu kirim: Nov-02-2021