KALE A Share Listing ing SHENZHEN

Ing tanggal 23 September 2021, Sugeng Penggemar Kale kanggo sukses listing saham A ing Bursa Saham Shenzhen!
Singkatan Saham: KALE Shares
Nomer Kode : 301070

news (4)

KALE FANS adol 16,18 yuta saham ing 27,55RMB saben saham. Jam 9:25 ing tanggal 23 September 2021, kanthi lonceng pambuka sing nyenengake ing lobi Bursa Saham Shenzhen, Kale Environmental Technology (Shanghai) Co., Ltd. resmi kadhaptar ing Pasar Perusahaan Pertumbuhan Bursa Saham Shenzhen.

news (1)

Pimpinan Distrik Songjiang, Shanghai, wakil agensi, mitra, eksekutif perusahaan lan wakil karyawan rawuh ing upacara listing Kale lan nyekseni adegan penting ing pangembangan perusahaan Kale.
Ketua Kale Lu Xiaobo ngandika: Listing Kale minangka tonggak penting ing sajarah pembangunan perusahaan. Kita bakal njupuk dhaptar iki minangka kesempatan kanggo netepi peraturan. Tansah njejegake niat asli "ngasilake produk sing apik banget, nyedhiyakake layanan sing berkualitas" kanggo para pelanggan. Makarya menyang visi "Fan the world, and renowned the world".

news (6)

Pak Liu Fusheng, wakil gubernur distrik Shanghai Songjiang District Rakyat Pemerintah rawuh ing upacara listing KALE FANS lan dikirim wicara: Kale sukses kadhaptar ing Growth Enterprise Market nggantosi, kang temonan milestone kanggo pembangunan perusahaan. Kita ngarep-arep njupuk dhaptar kasebut minangka kesempatan kanggo terus nggunakake kaluwihan ing lapangan kanggo nyuntikake momentum anyar lan kuat menyang Koridor Ilmu lan Inovasi G60 ing Delta Kali Yangtze.

news (8)

Dina iki, KALE ngadeg ing titik wiwitan anyar kanggo pangembangan. Ing mangsa ngarep, KALE FANS bakal terus mimpin pangembangan lan kamakmuran industri kanthi investasi R&D sing luwih gedhe, inovasi produk, lan tingkat layanan sing berkualitas tinggi, lan menehi kontribusi kanggo mbangun masyarakat ijo lan rendah karbon.


Wektu kirim: Sep-28-2021