Kale Series Diamond HVLS Ceiling Fan

Iki KALE Diamond seri 3m hvls penggemar sel, KALE Diamond penggemar langit-langit hemat energi, super bisu, luwih aman lan prasaja, kurang bobot penggemar langit-langit hvls kanggo panggonan komersial.

Priksa konfigurasi utama kaya ing ngisor iki:

1.Model: SHVLS-D8BAA30

2. Ukuran: 10ft (3m)

3. Volume udara: 5530m3 / min

4. kacepetan Max: 100rpm

5. Fan bobot: 35kg

6. Daya: 0.2kw

7. Full mbukak saiki: 2.0Amps / 220V

8. Tingkat kebisingan: 43dB(A)

KALE 3M kipas langit-langit komersial gedhe wis akeh kasus sukses, liyane kasus foto, monggo klik kene kanggo rincian liyane https://www.kalehvls.com/diamond-ceiling-fan-in-station/.

Penggemar Kale fokus ing kipas langit-langit kualitas lan layanan paling apik, penggemar sing dipasang ing tembok, kipas pedestal lan penggemar portabel. Yen sampeyan duwe pitakon utawa bantuan, hubungi kita kanthi bebas.

Diamond HVLS Ceiling Fan


Wektu kirim: Oct-20-2021