Perusahaan tanggung jawab sosial-KALE FANS

Ing tanggal 20 Juli, Henan ngalami udan deres banget, nyebabake korban jiwa lan kerugian properti ing pirang-pirang kutha. Bencana kasebut nyebabake penundaan operasi sepur lan nyebabake banget transportasi sepur, dalan gedhe, lan penerbangan sipil. Lingkungan Kale menehi perhatian marang bencana ing Henan. Ketua Lu Xiaobo nganggep penting banget lan ngatur karya sumbangan kanggo Henan. Ing tanggal 23 Juli, dipimpin dening penanggung jawab Kale Environment Henan, rong truk transportasi sing nggawa 2000 kothak pasokan urip njupuk misi kabeh wong Kale kanggo ngatasi macem-macem kesulitan lan teka ing Kutha Jiaozuo. Massa ngirim bantuan.

news (1)
news (3)
news (2)

Ing tanggal 24 Juli, Topan "Fireworks" nggawe pendaratan sing kuat ing pesisir Zhejiang. Komando Pencegahan lan Kontrol Provinsi Zhejiang nganyarke tanggap darurat topan menyang level I. Miturut ramalan Observatorium Meteorologi, topan kasebut nduwe pengaruh dawa lan curah udan akumulasi. Presipitasi ekstrem bisa kedadeyan ing sawetara wilayah, lan risiko bencana sekunder kayata semburan gunung, longsor lan kutha dhuwur banget.

Biro Manajemen Darurat Haining langsung miwiti respon Level I kanggo bencana kasebut. Komite Manajemen Jianshan Haining nggawe papan perlindungan sementara ing Jianshan Science and Technology Park kanggo nyedhiyakake papan perlindungan darurat kanggo para pekerja ing gubuk sauntara sing dibangun ing kutha, desa lan kutha sing kurang, lan wong tuwa sing manggon dhewe. . Nanging, papan sauntara iku prasaja lan ora duwe ventilasi lan fasilitas pendinginan, lan interior lembab lan panas. Sawise Kale ngerti babagan kahanan sing relevan, kita langsung nyumbang penggemar menyang Komite Administratif Distrik Anyar Jianshan, Kota Haining.

news (5)
news (4)
news (6)

Kale ngangkut 6 set penggemar Airmove menyang papan perlindungan ing Distrik Jianshan kanthi kacepetan paling cepet. Penggemar Kale nambah lingkungan sing sultry ing papan perlindungan, lan ngiringi para pengungsi kanggo nglawan angin topan bebarengan! "Nalika ngadhepi bencana alam, perusahaan bisa nindakake sethithik, nanging kabeh kita ing Kale gelem nglindhungi omah kanthi upaya sing sithik.


Wektu kirim: Sep-16-2021