kita KALE

Tetep Kontak karo KALE FANS

Njaluk penawaran
  • ico ico

    80+

    NEGARA EKSPOR
  • ico ico

    80000+

    M² BASIS PRODUKSI
  • ico ico

    11

    TAHUN R&D PENGALAMAN
  • ico ico

    45

    PATEN DIRI

Warta paling anyar

  • Pira Watt sing Digunakake Penggemar Industri?

    Pira Watt Kanggo Indu...

    17 Okt, 22
    Penggemar gedhe industri dirancang kanthi prinsip aerodinamis.Blades penggemar sing digawe kanthi teknologi canggih bisa nyopir aliran udara ing area gedhe kanthi daya kurang.Spesifikasi beda...
  • Pira Biaya Kipas Langit-langit Industri?

    Pira regane C...

    10 Okt,22
    Minangka salah sawijining peralatan umum kanggo ventilasi lan pendinginan ing papan sing dhuwur, penggemar industri gedhe duwe macem-macem aplikasi.Bisa digunakake ing peternakan, bengkel pabrik, gym, utawa stasiun.T...
  • Fungsi Kipas Langit-langit HVLS

    Fungsi HVLS Ceilin...

    26 Sep,22
    1 Personel Cooling Angin alami sing diasilake dening penggemar langit-langit hvls gedhe digawa ing awak manungsa, sing ningkatake penguapan kringet kanggo ngilangi panas, lan nyenyet awak manungsa, ...
  • HVLS Wall Mounted Fans Duwe Ventilasi Apik

    Kipas angin HVLS sing dipasang ing tembok duwe ...

    25 Agustus, 22
    Penggemar tembok industri cocok kanggo papan sing ora bisa dipasang AC lan kipas langit-langit.Dheweke mbusak kelembapan kanthi nyepetake sirkulasi udara lan duwe efek ventilasi sing apik ...
kita KALE

Tetep Kontak karo KALE FANS

Njaluk penawaran